Gratis BPM indicatie

Onze diensten

Wij bieden onze klanten een totaalconcept van A tot Z. Zo bieden wij u een compleet import traject maar ook een losse BPM taxatie. Onderhoud,  reparatie en inbouw van accessoires zijn mogelijk. Inruil van uw huidige auto is mogelijk.

Zoekopdrachten

In ons grote netwerk zijn altijd mogelijkheden voor zoekopdrachten. Als wij weten wat u zoekt maken wij hier een compleet en passend aanbod voor.

BPM taxaties

Wanneer u een auto importeert moet de BPM betaald worden. In veel gevallen is het voordelig om de auto te taxeren, zo wordt de BPM vaak verder naar beneden gebracht.

Auto taxaties

Verzekeringen vragen soms om een taxatierapport bij bijzondere auto’s. Wij zijn gecertificeerd partner om taxaties te verrichten. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor een algemene taxatie.

In- en verkoop

Bij het kopen van een import auto kunt u niet inruilen. Wanneer u bij ons het complete import traject onderbrengt kunt u uw huidige auto gewoon inruilen.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud of een reparatie voeren wij uit in onze eigen werkplaats. Zo kunt u bij aflevering van uw importauto direct genieten en hoeft u nergens meer aan te denken.

Accessoires inbouw

In het buitenland zijn auto’s soms anders uitgerust dan in Nederland. De optie of accessoire welke u mist kunnen wij achteraf inbouwen, denk hierbij aan een Alarm systeem of Stoelverwarming e.d.